loader image

Privacy Policy

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, στο πλαίσιο του N. 4624/2019, με τον οποίο θεσπίστηκαν μέτρα εφαρμογής του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και ενσωμάτωση στην εθνική νομοθεσία της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/680 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 και άλλες διατάξεις, έχει εκπονήσει την παρούσα πολιτική απορρήτου / προστασίας προσωπικών δεδομένων και σας παρέχει την ακόλουθη ενημέρωση για την επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα και τα δικαιώματά σας ως υποκειμένου της επεξεργασίας.

Πολιτική Απορρήτου και τα Προσωπικά σας Δεδομένα:

Η πολιτική απορρήτου μας εξηγεί πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, μοιράζουμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία. Εάν ενημερώσουμε αυτήν την πολιτική, θα δημοσιεύσουμε τυχόν αλλαγές στον ιστότοπό μας. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ιδιωτική σας ζωή και θέλουμε να κατανοήσετε τις πρακτικές μας όσον αφορά τον χειρισμό των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτή η δήλωση απορρήτου εξηγεί πώς το κάνουμε αυτό.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων και Συναλλαγών:

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, σε συμμόρφωση με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο έχει προβεί σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται, εφαρμόζοντας τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα σε επίπεδο νομικής και τεχνολογικής συμμόρφωσης, αλλά και σε επίπεδο φυσικής ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων. Στόχος είναι η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ να εξασφαλίσει τη νόμιμη τήρηση, επεξεργασία και την ασφαλή φύλαξη των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που λαμβάνει δεσμευόμενη να προστατεύει με κάθε τρόπο την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από απώλεια ή διαρροή, αλλοίωση, διαβίβαση ή την με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αθέμιτη επεξεργασία τους. Με τον τρόπο αυτό παρέχει το εχέγγυο ότι πληροί όλες τις νομικές απαιτήσεις που προβλέπονται από τον νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR) και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τον λειτουργικό κίνδυνο και τον ενδεχόμενο κίνδυνο βλάβης των ατόμων και των προσωπικών δεδομένων τους που επεξεργάζεται.

Τι Πληροφορίες Συλλέγουμε:

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ συλλέγει, επεξεργάζεται και αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα των χρηστών (ενδεικτικά: ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, αριθ. τηλεφώνου, διεύθυνση IP, κλπ.), σύμφωνα με το νόμο, διασφαλίζοντας το απόρρητο και την ασφάλειά τους. Τα εν λόγω στοιχεία συλλέγονται κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των χρηστών στην ιστοσελίδα της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ moraiti-bags.com ή κατά την εγγραφή του χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ή κατά τη σύνδεση με λογαριασμό χρήστη του ηλεκτρονικού καταστήματος ή κατά τη διαδικασία παραγγελίας και αγοράς προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημα και μπορεί να τύχουν επεξεργασία από την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, η οποία είναι και ο υπεύθυνος επεξεργασίας κατά την έννοια του νόμου.

Εάν αποφασίσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας, τότε θα σας ζητηθεί να υποβάλετε τα περιορισμένα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για να σας παράσχουμε το προϊόν που έχετε παραγγείλει, να χειριστούμε το ερώτημά σας ή να επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας. Αυτό είναι εντελώς εθελοντικό.

Τα στοιχεία των χρηστών και τα λοιπά προσωπικά δεδομένα τους τυγχάνουν επεξεργασίας αυστηρά εντός του πλαισίου της ισχύουσας νομοθεσίας, με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα των χρηστών, και εφόσον οι ίδιοι έχουν συναινέσει στη συλλογή και επεξεργασία τους.

Γιατί τις Συλλέγουμε:

Πρέπει να γνωρίζουμε τα περιορισμένα προσωπικά σας δεδομένα για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε και να αποστείλουμε την παραγγελία που πραγματοποιείτε μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές για την αναγνώρισή σας ως πελάτη, για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας, να σας παραδώσουμε τα προϊόντα, να διαχειριστούμε τις πληρωμές, να ανανεώσουμε τα στοιχεία του προφίλ σας στο αρχείο μας και γενικά τον λογαριασμό σας σε εμάς. Πιο συγκεκριμένα, να σας στέλνουμε πληροφορίες μέσω ταχυδρομείου, email, μηνυμάτων στο κινητό σας τηλέφωνο, ή μέσω οποιονδήποτε άλλων ηλεκτρονικών μέσων, για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις εκδηλώσεις μας, προσφορές και υπηρεσίες. Θέλουμε επίσης να σας παρέχουμε σχετικές διαφημίσεις στο μέλλον. Θα πρέπει να δηλώσετε εάν θέλετε ή όχι να σας στείλουμε ενημερωτικά δελτία για τα προϊόντα μας μόλις μας παράσχετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να προσαρμόσουμε τον τρόπο επικοινωνίας μαζί σας, έτσι ώστε να απευθυνόμαστε πιο προσωπικά σε εσάς.

Δεν συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που δεν χρειαζόμαστε, εκτός από αυτά που είναι απολύτως απαραίτητα για την εξυπηρέτηση του αιτήματός σας. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επιλέξετε να διαγραφείτε από την λίστα μας.

Ποιοι είναι οι Συνεργάτες μας:

Έχουμε φροντίσει να συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις που έχουν συμμορφωθεί με το GDPR. Οι συνεργάτες πληροφορικής μας είναι:

Papaki.gr – O διακομιστής στον οποίο λαμβάνουμε όλη την αλληλογραφία σας και από τον οποίο στέλνουμε όλη την επικοινωνία μας.
Τράπεζα Πειραιώς – Εάν έχετε επιλέξει πληρωμή με κάρτα, η σελίδα μας θα σας μεταφέρει στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, όπου και θα καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεν έχει καμία πρόσβαση στα ευαίσθητα στοιχεία της κάρτας σας για κανένα λόγο. Έχουμε μόνο πρόσβαση στα τελευταία 3 ψηφία της κάρτας, το όνομα σας και την ημερομηνία και ώρα της συναλλαγής μόνο εάν ζητηθεί από εσάς να επιβεβαιώσουμε τη πληρωμή ή εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων στη κάρτα σας. Διαφορετικά όταν πληρώνετε με κάρτα, το μόνο στοιχείο που βλέπουμε είναι εάν έχει περάσει η πληρωμή καθώς και την ακριβή ημερομηνία και ώρα της συναλλαγής.
Elta Courier – Έχουμε επιλέξει όλες οι αποστολές μας να στέλνονται μέσω της Elta Τα στοιχεία που δίνουμε στην Elta Courier προκειμένου να παραδώσουν το δέμα σε εσάς είναι: Ονοματεπώνυμο, Πλήρης Διεύθυνση, Τηλέφωνο Επικοινωνίας, Ποσό Αντικαταβολής, τυχόν Παρατηρήσεις που μας έχει δώσει ο πελάτης και αφορούν την παραλαβή του δέματος.

Πόσο καιρό τις διατηρούμε:

Τα προσωπικά σας δεδομένα, για φορολογικούς λόγους και πιθανούς ελέγχους, τα διατηρούμε στην βάση μας για 10 χρόνια. Επιπλέον, θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για 2 χρόνια για να σας παρέχουμε ενημερώσεις προϊόντων και υπηρεσιών (για λόγους ενεργειών μάρκετινγκ). Μετά την ολοκλήρωση της περιόδου των 2 ετών, θα ζητήσουμε εκ νέου τη συγκατάθεσή σας για να συνεχίσουμε να παρέχουμε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε εσάς. Αν επιλέξετε να καταργήσετε την εγγραφή σας από μια υπηρεσία, ενδέχεται να διατηρήσουμε μια «λίστα καταργήσεων» που περιέχει τα στοιχεία σας, ώστε να γνωρίζουμε ότι έχετε καταργήσει την εγγραφή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσληψη, αποθήκευση, χρήση, συντήρηση και διάθεση προσωπικών δεδομένων, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6973215439.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας:

Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από την ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ απολαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Έτσι λοιπόν, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.
Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα
Δικαίωμα διαγραφής: Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων, όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση την συγκατάθεσή σας ή προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση..
Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: Η εταιρεία σας ενημερώνει, ότι όπου η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας, προτού την ανακαλέσετε. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική διεύθυνση info@moraiti-bags.com καθώς και να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο DPO.
Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ: Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr.

Close

Moraiti bags

Handmade bags

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

Moraiti bags

Handmade bags



Currency
Language